Back to All Events

Congres 'Brussel als knooppunt'

  • site Tour & Taxis Brussels (map)

Vorig jaar beten we de spits af met ‘Are you future-proof?’, een eerste congres georganiseerd door het New Mobility Network, waarmee we bedrijven willen stimuleren om in te zetten op een toekomstgerichte mobiliteit voor medewerkers- én goederenvervoer. Zodat ze klaar zijn voor de toekomst én de geplande werken aan de Ring rond Brussel.

Dit jaar ligt de focus op multimodale oplossingen voor het goederenvervoer. Met ‘Brussel als knooppunt’ geven we een interessante en innovatieve inkijk in de multimodale mogelijkheden die de Brusselse regio rijk is.

Op het programma een mix van interessante sprekers, concrete praktijkvoorbeelden uit de regio én een presentatie van het innovatieve Brussels Construction Consolidation Centre (BCCC). Dit BCCC zal de komende 3 jaar als ‘living lab’ nieuwe concepten voor de consolidatie en distributie van bouwmaterialen in praktijk brengen waarbij het gebruikt maakt van innovatieve mobiliteits- en logistieke oplossingen, smart data, …

Reserveer dus alvast dinsdagnamiddag 17 september in je agenda en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle info over dit congres!

Praktische informatie

Programma

  • 13.00-13.30 uur: Ontvangst

  • 13.30-17.00 uur:

    • Expertpresentaties & praktijkvoorbeelden

    • Presentatie van het Brussels Construction Consolidation Centrum (BCCC)

  • 17.00 uur: Afsluitende receptie

Locatie

site Tour & Taxis Brussels

Inschrijven

Deelnemen is gratis. Annuleren kan tot 3 werkdagen vooraf, anders wordt een no-showvergoeding van 50,00 euro aangerekend.

Schrijf je nu in

Op de hoogte blijven van dit én de komende events? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

In samenwerking met

Dit event is in samenwerking met:

Footer_V02.png