Back to All Events

Infosessie voor bedrijven: vernieuwing van op- en afrit 6 Vilvoorde-Koningslo

  • Voka Medialaan 26 1800 Vilvoorde, Vlaanderen Belgium (map)

De Werkvennootschap werkt druk aan het multimodale programma Werken aan de Ring. Daarmee investeren we in 20 km nieuwe weginfrastructuur, 60 km nieuwe fietspaden en 60 km nieuwe tram(bus)infrastructuur. De werken voor een aantal fietssnelwegen en voor de Ringtrambus zijn alvast gestart.

Voor de eigenlijke herinrichting van de Ring rond Brussel van start gaat, focust De Werkvennootschap zich op een aantal belangrijke fietssnelwegen en quick wins. Dat zijn projecten die versneld worden aangepakt. Zo wordt ook de op- en afrit aan de Medialaan en de Tyraslaan in Koningslo heraangelegd. De brug wordt gerenoveerd waardoor de levensduur verlengt. We zetten met dit project ook volop in op de zachte weggebruiker. Dankzij een “vliegende” fietsbrug kunnen fietsers veilig en conflictvrij oversteken. De weginfrastructuur wordt compacter gemaakt, waardoor ruimte vrijkomt voor groen en groenverbindingen.

De omgevingsvergunningsaanvraag is ingediend en en het openbaar onderzoek is afgelopen. De werken zelf zullen in de loop van 2020 in uitvoering gaan.

Omdat werken gepaard gaan met hinder, willen we de bedrijven in de buurt nu al informeren. We geven uitleg bij het ontwerp, de uitvoering en de timing.

Graag horen we ook van uw bedrijf bepaalde bezorgdheden of zaken waar we rekening mee kunnen houden. 

Praktische informatie

Datum: dinsdag 3 september 2019

Uur: 15u – 17u 

Locatie: Voka, Medialaan 26, 1800 Vilvoorde. 

Schrijf je nu in

Deelnemen is gratis, inschrijven kan hier.

Vul onze bevraging in

In kader van het uitwerken van de minder hinder maatregelen organiseren we een bevraging bij bedrijven om zo veel mogelijk relevante info te verzamelen. Je kan deze invullen via deze link of op de infosessie zelf.

Earlier Event: August 19
Infosessie over knooppunt ‘Eurosilo’
Later Event: September 17
Congres 'Brussel als knooppunt'