Het New Mobility Network Partnership

Mobiliteit is een hot topic bij zowel werkgevers als werknemers. Verplaatsingstijd is steeds vaker de doorslaggevende factor bij de keuze voor een job. En voor bedrijven is het elke dag opnieuw een uitdaging om hun goederen vlot tot bij de klanten te krijgen. Bovendien staan er de komende jaren verschillende grote infrastructuurwerken gepland die de mobiliteit verder zullen beïnvloeden. 

Werken aan toekomstgerichte mobiliteit

Het New Mobility Network wil bedrijven wakker schudden en hen helpen om de eerste stappen te zetten richting een toekomstgerichte mobiliteit. Dat doen we door samen te werken met innovatieve product- of dienstenleveranciers. Samen maken we de verschuiving naar een duurzame mobiliteit voor werknemers en duurzaam goederentransport mogelijk.

We moeten durven inzetten op multimodaal transport, combimobiliteit en nieuwe vervoersmodellen, zowel voor de transportsector als voor de werknemersmobiliteit.

Samen met ons Netwerk van Partners

Het New Mobility Network bouwt aan een stevig netwerk van partners om samen concreet aan de slag te gaan. Met die partners organiseren we inspirerende evenementen, praktijkgerichte workshopreeksen en coachingsessies op maat

20190522_billiebonkers_178.jpg


Bedrijven helpen om stappen te zetten richting een toekomstgerichte mobiliteit doen we samen met dit netwerk van partners. 

Zelf partner worden en ons netwerk verstevigen? Dat doe je hier.

Onze partners

 • Goederenvervoer
  Bedrijven die een logistieke dienst of product aanbieden, helpen je omschakelen naar duurzaam goederenvervoer.

 • Mobiliteitsdata
  Hulp bij het analyseren van de mobiliteitsdata van je organisatie zodat je jouw mobiliteitsstrategie kan optimaliseren.

 • Mobiliteitsapplicaties
  Aanbieders van applicaties die bedrijven een oplossing bieden rond de werknemersmobiliteit. Denk aan routeplanners, apps die de invoering van het mobiliteitsbudget vergemakkelijken …

 • Leasing
  Leasingbedrijven die een oplossing bieden voor het leasen van fietsen, wagens …

 • Deelsysteem
  Heb je zelf geen fiets? Deze deelsystemen van fietsen, auto’s en andere vervoersmiddelen kunnen je helpen. 

 • Mobiliteitsadvies
  Adviseurs die de mobiliteit van je werknemers helpen te verbeteren.